Cleanroom monteur

Voor diverse klanten van Megatech Engineers B.V. uit de regio Eindhoven zijn wij opzoek naar Cleanroom monteurs. In een sollicitatie gesprek bepalen we aan de hand van uw kwaliteiten, wensen en voorkeuren de ideale combinatie tussen u en het project. Een vast dienstverband behoord hierbij ook tot de mogelijkheden.

Vanaf tekening en werkinstructies bouwt u tesamen met collega’s mechatronische / fijnmechanische modules, systemen en machines ten behoeve van diverse industrieën zoals de solar-, medische-, voedingsindustrie, automotive, luchtvaart en enz.U heeft gedurende de opbouw overleg met collega’s over eventuele aanpassingen en verbeteringen. Tevens kan het zo zijn dat u de modules ook dient te testen. U werkt in een cleanroom, variërend van klasse I t/m klasse V.

Functie eisen

  • U heeft een LTS opleiding richting WTB en/of Elektro, aangevuld met cursussen, of
  • U heeft een MBO opleiding richting WTB en of Elektro.
  • U heeft een flexibele instelling en werkmentaliteit.
  • De mogelijkheid bestaat om in 2-ploegen te werken.
  • Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.U bent in het bezit van een geldig rijbewijs en en VCA diploma.

Wij bieden interessante, uitdagende en afwisselende projecten, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (volgens CAO Metaal & Techniek) en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkeling binnen je vakgebied.

Solliciteren

Interesse? Klik op onderstaande button, vul het formulier in en stuur je CV mee.
Uiteraard kun je voor meer informatie ook telefonisch contact opnemen met ons.

Solliciteren

* verplichte velden


Schrijf ons

Contact

of kom eens langs

Valkenswaard

Dragonder 28
5555 XZ Valkenswaard
Nederland

040-2913600
040-2931009
info@megatech.nl

Volg ons op:

© 2018 Megatech