Constructeur / Tekenaar WTB

Het takenpakket omvat de complete mechanische/mechatronische engineering van klantspecifieke  machines van begin tot eind, waarbij u ook het aanspreekpunt bent voor de montage afdeling. De werkzaamheden bestaan ondermeer uit het construeren, uitwerken, berekenen, materiaalkeuze en de  detailengineering. De complexiteit ligt vooral in het combineren van bestaande deeloplossingen en nieuw te ontwikkelen deeloplossingen,  tot een werkend geheel. U werkt nauw samen met werktuigbouw-, elektro-, en software engineers, en u heeft direct contact met de  afnemers. 


Vanwege de groei is er op dit moment op de afdeling engineering een vacature voor een constructeur/tekenaar werktuigbouw beschikbaar.

Functie eisen

  • U beschikt over een HTS of universitaire opleiding richting werktuigbouwkunde of mechatronica.
  • U heeft relevante ervaring en praktisch inzicht in de machinebouw. Affiniteit met besturingstechniek is een pré.
  • U beschikt over voldoende vaardigheid met Inventor. Ervaring met Autocad is een pré.
  • Als persoon bent u zelfstandig, pragmatisch, heeft u overtuigingskracht, en kunt u functioneren in een ad-hoc werkomgeving.
  • Een goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is vereist en voldoende kennis van de Duitse taal is gewenst.

Wij bieden interessante, uitdagende en afwisselende projecten, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (volgens CAO Metaal & Techniek) en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkeling binnen je vakgebied.

Solliciteren

Interesse? Klik op onderstaande button, vul het formulier in en stuur je CV mee.
Uiteraard kun je voor meer informatie ook telefonisch contact opnemen met ons.

Solliciteren

* verplichte velden


Schrijf ons

Contact

of kom eens langs

Valkenswaard

Dragonder 28
5555 XZ Valkenswaard
Nederland

040-2913600
040-2931009
info@megatech.nl

Volg ons op:

© 2018 Megatech