Monteur Prototyping / Mechatronica

U bent actief in de bouw van high-end prototypes en complexe speciaal machines op mechanisch en/of elektrotechnisch gebied. Samen met collega machinebouwers werkt u vanaf tekening mee aan de ontwikkeling, opbouw, afstelling en realisatie van deze machines. U heeft gedurende de werkzaamheden continu overleg met uw collega's van engineering, inkoop en projectleiding over aanpassingen en verbeteringen. Ook helpt u mee aan het testen van de betreffende machines. Tevens bestaat de mogelijkheid om de machines internationaal te plaatsen, te installeren en in bedrijf te stellen, echter is dit geen must.

Functie eisen

  • Opleiding op MBO-4 niveau richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica, of vergelijkbaar werk- en denkniveau verkregen door ervaring.
  • Afhankelijk van uw opleidingsrichting heeft u aanvullende opleidingen genoten in ten minste een van de overige vakgebieden.
  • Ruime en aantoonbare ervaring als monteur in prototyping en/of complexe speciaal machinebouw
  • U kunt zelfstandig werken en goed tekening lezen. 
  • U bezit over goede communicatieve vaardigheden, en bent in staat technisch complexe zaken te bespreken met engineers, leveranciers en projectleiding.
  • U bent accuraat, toont initiatief en bent in staat onder druk topprestaties te leveren.
  • U bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden interessante, uitdagende en afwisselende projecten, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (volgens CAO Metaal & Techniek) en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied.

Solliciteren

Interesse? Klik op onderstaande button, vul het formulier in en stuur je CV mee.
Uiteraard kun je voor meer informatie ook telefonisch contact opnemen met ons.

Solliciteren

* verplichte velden


Schrijf ons

Contact

of kom eens langs

Valkenswaard

Dragonder 28
5555 XZ Valkenswaard
Nederland

040-2913600
040-2931009
info@megatech.nl

Volg ons op:

© 2018 Megatech