Cleanroommonteur

Als cleanroommonteur ben je werkzaam in een volledig afgeschermde werkomgeving. Voor bepaalde opdrachtgevers van Megatech Engineers uit Valkenswaard werk je bijvoorbeeld aan machines die microchips produceren. De werkzaamheden van een dergelijke monteur in dienst van onze detachering omvatten de gehele breedte van het werk in de machinebouw.WORD JIJ ONZE NIEUWE ENGINEER?
Solliciteer of bekijk onze andere vacatures!


Vast dienstverband
Diverse opdrachtgevers
Hoge kwaliteitsnorm

Ben jij de specialist die wij graag inzetten als cleanroommonteur?

De mogelijkheden als cleanroommonteur in Nederland zijn groot. Daarom is het fijn om een werkgever te hebben die weet wat deze mogelijkheden zijn en jou koppelt aan een opdrachtgever die bij jou past. Heb jij ervaring als monteur in de panelenbouw? Dan pas jij mogelijk beter bij een opdrachtgever zoals een chipfabrikant. Wanneer je werkt in een cleanroom is het een pré wanneer je ervaring hebt als fijnmechanisch monteur. Echter vinden wij motivatie en gedrevenheid net zo belangrijk.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden als monteur te bespreken

Als cleanroommonteur zijn er tal van mogelijkheden in de regio Valkenswaard, waar Megatech Engineers gevestigd is, maar ook daarbuiten. De machinebouwindustrie blijft groeien en goed personeel is hierin van belang. Bel ons via 040 291 3600 of stuur een e-mail naar info@megatech.nl om alle opties te bespreken. Werk jij liever niet in een cleanroom, maar wil je wel aan de slag als mechatronicamonteur? Benader ons dan zeker ook voor de mogelijkheden!

elektro machinebouw

Benieuwd wat onze engineers voor jou kunnen doen?

Schrijf ons

Contact

of kom eens langs

Valkenswaard

Dragonder 28
5555 XZ Valkenswaard
Nederland

040-2913600
040-2931009
info@megatech.nl

Volg ons op:

© 2023 Megatech