Elektromonteur in de machinebouw

Een goede elektromonteur binnen de machinebouw wordt voor jullie bedrijf gezocht door Megatech Engineers uit Valkenswaard. Wij beoordelen ons personeel op vakmanschap, ervaring en de juiste mentaliteit. Hiermee realiseren wij gegarandeerde kwaliteit voor onze opdrachtgevers.WORD JIJ ONZE NIEUWE ENGINEER?
Solliciteer of bekijk onze andere vacatures!


Vast dienstverband
Diverse opdrachtgevers
Hoge kwaliteitsnorm

Ben jij de nieuwe elektromonteur voor de machinebouw in Eindhoven?

Als elektromonteur in de machinebouw verwachten wij dat je breed inzetbaar bent. Als monteur in deze branche neem jij zelfstandig verantwoordelijkheid voor de elektrotechnische onderdelen van machines. Uiteraard doe je dit in samenspraak met het team van jouw opdrachtgever. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je in staat bent om elektrische schema’s te lezen en op de juiste manier te vertalen naar de machines. Wanneer je op zoek bent naar een goede werkgever die in staat is jou uitdagende projecten te bieden, benader ons dan. Naast de mogelijkheden als elektromonteur binnen de machinebouw, werken wij ook met opdrachtgevers die monteurs in de panelenbouw zoeken.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden als monteur

Denk jij over de kwaliteiten te beschikken die wij vanuit Megatech Engineers uit Valkenswaard vragen aan een elektromonteur in machinebouw? Ga met ons in gesprek! Voor je het weet, ga je namens ons aan de slag bij grote en kleine opdrachtgevers. Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op via 040 291 3600 of stuur een e-mail naar info@megatech.nl. Daarnaast hebben we openstaande vacatures waarop direct solliciteren mogelijk is, zoals een mechatronicamonteur. Bedrijven staan ook vrij zich bij ons te melden als potentieel opdrachtgever. Of je nu op zoek bent naar een machinebouwer of een cleanroommonteur; wij zoeken de vakmensen voor je bedrijf. Wij bespreken graag alle mogelijkheden die er zijn voor een toekomstige samenwerking.

elektro machinebouw

Benieuwd wat onze engineers voor jou kunnen doen?

Schrijf ons

Contact

of kom eens langs

Valkenswaard

Dragonder 28
5555 XZ Valkenswaard
Nederland

040-2913600
040-2931009
info@megatech.nl

Volg ons op:

© 2023 Megatech