Een internationaal field service engineer

Een internationaal field service engineer van Megatech Engineers uit Valkenswaard wordt ingezet bij diverse opdrachtgevers om hun machines werkend te houden. Dit kan in de directe omgeving van het bedrijf zijn. Echter moeten deze machines aan de andere kant van de wereld natuurlijk ook onderhouden worden. Voor dit onderhoud leveren wij de beste engineers in het vak.WORD JIJ ONZE NIEUWE ENGINEER?
Solliciteer of bekijk onze andere vacatures!


Vast dienstverband
Diverse opdrachtgevers
Hoge kwaliteitsnorm

Wat bieden wij een internationaal field service engineer?

De medewerkers van Megatech Engineers uit Valkenswaard weten wat onze opdrachtgevers verwachten van een internationaal field service engineer. Ervaring als mechatronicamonteur is een pré als je aan de slag wilt als internationaal field service engineer. Heb jij een geschikt profiel? Dan bieden wij jou een prettige werkomgeving met voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling. Daarnaast krijg je bij ons uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (volgens CAO Metaal & Techniek).

Vraag naar alle mogelijkheden en stuur je sollicitatie in

De zoektocht naar goede vakmensen is er een die in deze sector altijd doorgaat. Denk jij dat je een goede toevoeging bent voor onze opdrachtgevers? Neem dan contact met ons op via 040 291 3600. Stuur een e-mail naar info@megatech.nl wanneer je meer vragen hebt over deze functie of andere vacatures in de machinebouw. Ook bedrijven zijn vrij om contact met ons op te nemen wanneer er gezocht wordt naar een internationaal field service engineer of een elektromonteur binnen machinebouw.

elektro machinebouw

Benieuwd wat onze engineers voor jou kunnen doen?

Schrijf ons

Contact

of kom eens langs

Valkenswaard

Dragonder 28
5555 XZ Valkenswaard
Nederland

040-2913600
040-2931009
info@megatech.nl

Volg ons op:

© 2022 Megatech